Ako na to e-mail: Ľahko a rýchlo : (The Usborne Guide to E-mail) - Wallace, Mark; Wingate, Philippa (Ľahko a rýchlo, 2000)
Ako korešpondovať prostredníctvom e-mailu, aké možnosti e-mail poskytuje, to sa dozviete v tejto názornej ilustrovanej knihe.