Tri dni v kráľovstve : (Tri dňa v karlikaniji) - Ľovšin, V. (Mladé letá, 1968)
Trpáslikovo je veľmi zaujímavá krajina. Prebrúsil som ho krížom-krážom, spriatelil som sa so všetkými jeho obyvateľmi a stále si dopisujeme. O krajine Trpaslíkovo sa dočítate viac v knižke...