Had : (Snake) - Stone, Jeff (Legendy bojových umení, 2008)
S nepriateľom v pätách utekajú traja kangzhenskí mnísi do slávneho chrámu Šaolin a dúfajú, že tam nájdu útočisko. Po príchode však zistia, že aj Šaolin bol zničený. Neskôr sa traja mnísi dopočujú o gangu banditov, ktorých vodca často navštevoval Kangzhen. Možno pozná aj tajomstvo ich osudu...