Žeriav : (Crane) - Stone, Jeff (Legendy bojových umení, 2008)
Legenda pokračuje: Kanghzenský mladý Drak sa stratil a malú Opicu zajali! Teraz sa Tiger, Had a Žeriav vybrali po prúde Žltej rieky, aby po nich pátrali. Cesta vedie do tmavého podsvetia nebezpečného mesta. Traja mladí záchranári nevedia o tom, že ich najmladší brat slúži v bezcitnej pasci ako návnada a oni sami môžu čoskoro potrebovať záchranu. A čo sa stalo s Drakom? Stopa je studená, vedie do slepých uličiek a dozvedajú sa len samé fámy. Ak chcú mladí bojovníci naplniť svoj osud ako päť predkov, musia svoje sily zoskupiť inak...