Moja prvá zoológia - Čarušin, Jevgenij, 1901-1965 (Mladé letá, 1979)
Moja prvá zoológia vyšla k Medzinárodnému roku dieťaťa. Je to knižka o zvieratkách z teplých a studených krajín, o zvieratkách v lese a o zvieratkách na dvore. Určená je pre čitateľov od 6 rokov.