(Bola) som pri tom alebo Kto je vlastne Milan Markovič? - Mia; Markovič, Milan, 1943-2013; Sault, Daniel R. (Pretty Models, studio Moll Bratislava)
Monografia o slovenskom hercovi, zabávačovi, komikovi a dramatikovi Milanovi Markovičovi...
Keywords: príbehy autorské; autobiografie; spomienky; umenie; film; divadlo; osobnosti herecké; herci slovenskí; monografie; Markovič, Milan (bol slovenský humorista, herec, moderátor, scenárista pôvodným povolaním pedagóg. * 14.07.1943 Slovensko - 27.11.2013 Slovensko)