Toto je drevený Ivko - Lauth, Helga; Lauth, Haimo; Feldek, Ľubomír, 1936- (Mladé letá Bratislava, 1972)
Milá obrázková knižka pre najmladšie deti o drevenom Ivkovi a o drevených veciach.
Pre čitateľov od 4 rokov.
Keywords: Feldek, Ľubomír (slovenský básnik, prozaik, dramatik a prekladateľ. Manžel spisovateľky Oľgy Feldekovej, 9.10.1936 Žilina -); rozprávky autorské; rozprávky pre najmenších; próza; nemecká literatúra - texty; pre čitateľov od 4 rokov