Filatelistický atlas známkových zemí - Hlinka, Bohuslav, 1927-1989; Mucha, Ludvík, 1927-2012 (Geodetický a kartografický podnik Praha, 1986)
Atlas všech známkových zemí od začátku po dnešek.
Keywords: atlasy filatelistické; filatelistický atlas