Rozum do vrecka - Bochníček, Záviš (Mladé letá, 1972)
Rozum do vrecka predstavuje praktickú a užitočnú encyklopédiu slovenských autorov. Prináša súhrnné informácie a poznatky zo všetkých oblastí ľudského poznania: vedy, techniky, kultúry, umenia a športu.