Ruky bozkávam, dobrý deň - Korejs, Milan, 1924-; Foll, Dobroslav (Mladé letá, 1961)
Knižočka slušného správania pre deti vysvetľuje základné pravidlá slušného správania, stolovania doma aj v spoločnosti.