Sila vedomia - kolektív autorov (Edícia záhad a tajomstiev, 1994)
Ľudská myseľ bola vždy záhadou. Freudove výskumy podvedomia a štúdium funkcií mozgu s využitím moderných vedeckých metód odhalili pred nami oveľa viac znalostí o povahe duševnej aktivity, než si vôbec mohli naši predkovia predstaviť. No i tak sú naše vedomosti iba v začiatkoch. Stále vieme málo o o plnej kapacite sily, ktorá sa ukrýva v ľudskej mysli. Kniha umožní nazrieť do hlbín obrovského a fascinujúceho sveta parapsychológie. Jedno z vysvetlení záhadných udalostí spočíva v teórií, že by mohli byť výsledkom spojenia medzi známym fyzickým svetom a neznámymi silami, ktoré sa ukrývajú v našej mysli.