Medvedie bratstvo - Lobe, Mira, 1913-1995 (Klub mladých čitateľov, 1986)
Knihá vám ponúka dobrodružstvá tajného spolku Medbra, ktorého členmi sú Peter Veľký, Rudo Hundroš, Grétka Vševedka, Laco Maco, Ferdo Blcha, Majka Papajka, Psík Macík...