Tri správy: Ako sme sa hľadali. Ako bolo. Ako som vstúpil do seba - Štepka, Stanislav, 1944- (Žihadlice, 1980)
Pod názvom Tri správy vychádzajú tri hry Stanislava Štepku: Ako sme sa hľadali, Ako bolo, Ako som vstúpil do seba. Všetky tri hry majú závažnú ideu, s ktorou sa autor pohráva raz v podobe štylizovanej bájky, inokedy v štylizovanej podobe ľudového divadla...