Tri správy: Ako sme sa hľadali. Ako bolo. Ako som vstúpil do seba - Štepka, Stanislav, 1944-; Mydlo, Svetozár, 1948-2014; Uváček, Félix, 1930- (Slovenský spisovateľ Bratislava, 1980)
Pod názvom Tri správy vychádzajú tri hry Stanislava Štepku: Ako sme sa hľadali, Ako bolo, Ako som vstúpil do seba. Všetky tri hry majú závažnú ideu, s ktorou sa autor pohráva raz v podobe štylizovanej bájky, inokedy v štylizovanej podobe ľudového divadla...
Keywords: Štepka, Stanislav (slovenský spisovateľ, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla. * 26.07.1944 Radošina, Slovensko -); Uváček, Félix (slovenský prekladateľ z ruštiny a poľštiny, redaktor. * 1930 v Katloviciach, Slovensko -); hry autorské; hry divadelné; divadelné hry; komédie; próza; slovenská literatúra - texty; Mydlo, Svetozár (bol slovenský akademický maliar, výtvarný redaktor, grafický dizajnér aj poštových známok, karikaturista a ilustrátor. Pôsobil dlhoročne ako výtvarný redaktor vydavateľstva Mladé letá. Vytvoril viac ako 500 kníh, mnohé ilustroval. Verejnosť pozná jeho prácu pre Radošinské naivné divadlo, pre ktoré tvoril plagáty, bulletiny, ilustrácie i scény a s ktorým ho spájal originálny štýl a zmysel pre humor. Slovenské múzeum dizajnu uchováva mnohé práce a návrhy tohto originálneho autora. * 10.07.1948 Ružomberok, Slovensko - 29.11.2014 Bratislava, Slovensko)