Queenie: Dawn Princezná 2 : (Queenie) - Korda, Michael, 1933- (Práca, 1994)
Queenie sa stáva najžiadanejšiu hviezdou Hollywoodu, no jej cesta za slávou a bohatstvom je nesmierne tŕnistá, poznačená intrigami, korupciou, bojom o moc a zločinom. Queenie opustí svojho milenca a vydá sa za bohatého filmového magnáta.Život s ním jej však neprináša šťastie. Jej manžel sir David Konig sa dostáva do finančných problémov a zomiera. Queenie musí bojovať s nepriazňou osudu. preniká do veľkého sveta a spoznáva jeho tienisté stránky: podvody, alkoholizmus, vydieranie aj homosexualitu...