Len nerob scény, mama!: 1 : (Just Don't Make a Scenie, Mum!) - Rushton, Rosie, 1946- (Art Area, 2007)
RODIČIA - UFFFF! Jemmini sú sto rokov za opicami. Laurini sú rozvedení. Sumithini chcú, aby zachovávala ich kultúrne tradície. Jonovi sa stále vychvaľujú, aký je ich syn geniálny. Chelsina mama je autorkou hroznej rubriky v miestnych novinách a nosí minisukne. Cesty piatich tínedžeriek (a ich trápnych rodičov) sa v tomto zábavnom románe neustále pretínajú a rozchádzajú.