Atlas ľudského tela - Weston, Trevor: 1928- (Fortuna Libri, 1993)
V knihe nájdete veľa informácii o stavbe ľudského tela, od buniek k tkanivám a ich fungovanie. Ako aj podrobný slovník vyše 250 anatomických termínov.