Zvieratá: Pre všetky zvedavé a šikovné deti - Sacks, Janet; Goodman, Polly; Parker, Steve, 1952-; Nagyová, Jana, 1959- (Junior Bratislava, 2003)
Ako kŕmia klokany svoje mláďatá? Ako sa maskujú zvieratá pred dravcami? Z čoho si stavajú vtáky hniezda? Deti nájdu odpovede na tieto, ale aj mnohé ďalšie otázky v knižke plnej zaujímavých informácií o prírode
Keywords: prírodné vedy; zoológia; zvieratá; detská tvorivosť; ručné práce; pre čitateľov od 6 rokov