Feng-Šuej: Praktická encyklopédia - Hrčková, Jana; Hale, Gill (Bratislava Svojtka & Co, 2009)
V troch dieloch tejto knihy - byt, záhrada a kancelária - je zrozumiteľne vysvetlená filozofia a zásadné princípy feng-šuej.
Farebné fotografie, nákresy, pôdorysy, tabuľky, praktické rady a inštrukcie, ako vo vlastnom záujme zmeniť svoje okolie a tak svoj životný a pracovný priestor premeniť na prístav pokoja, bohactva a harmónie.
Vysvetl.
Keywords: Feng-Šuej (čínska náuka o dobrom bývaní); bytová architektúra; architektúra bytová; záhradkárstvo; kancelárie; životný štýl; energia zdravia; zdravie; príručky praktické; encyklopédie praktické