Dívka s fantazií : (Lguňja) - Georgijevská, Susanna Michajlovna; Pittermannová, Marcela: 1933-; Frynta, Emanuel: 1923-1975; Honzík, Jiří: 1924-2018; Křička, Petr: 1884-1949 (Třináct, 1981)
Príbeh búrlivého dospievania nevyrovnanej a rozporuplnej sedemnásťročnej dievčiny, ktorá svojou nezodpovednosťou zaviní životnú krízu svojho chlapca a ohrozí jeho existenciu.