Nemožný Kukučkin - Galachova, Galina Aleksejevna; Leskovská, Valéria; Čapka, Marián: 1950-; Rostoka, Vladislav (Bratislava Mladé letá, 1983)
Rozprávka o chlapcovi, ktorému sa nič nedarí...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: Čapka, Marián (slovenský výtvarník, maliar, ilustrátor, známková tvorba a voľná grafika. Ilustruje knihy domácich, ale i zahraničných autorov. * 14.08.1950 Žilina, Slovensko -); romány autorské; chlapčenské romány; dospievanie chlapca; dobrodružné romány; próza; bieloruská literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov