Reprezentačný brankár - Kassiľ, Lev Abramovič: 1905-1970; Kostolanská, Hana: 1928-2017; Paukert, Josef: 1915-1991 (Mladé letá, 1962)
Román pre mládež so športovou tématikou, tentokrát z prostredia futbalu - vtipné a zaujímavé čítanie.