Ako Slavo našiel slávu - Suchá, Hana: 1935-; Várossová, Ľudmila: 1956-; Baloghová, Magda: 1945- (Mladé letá, 1983)
Slava Pinkera čaká v tejto knihe veľa záhad a veľa kamarátov, s ktorými je napokon iné aj na pohľad sivé sídlisko...