Dieta při snížení kyselosti žalúdeční šťávy - Doberský, Přemysl: 1918-1983; Polnerová-Karásková, Marie (Avicenum, 1981)
V brožúrke nájdete zoznam potravín vhodných na konzumáciu pri zvýšenej žalúdočnej šťave a návody na prípravu receptov, ktoré si z nich môžete pripraviť.