Pod hladinou mora - Topercer, Emil; Trabalka, Jozef: 1942-; Kostolanský, Felix: 1928- (Mladé letá, 1983)
Autor prostredníctvom tejto knihy približuje čitateľom zaujímavý podmorský svet, jeho tajomstvá, pestrosť, živočíchy a rastlinstvo pod morskou hladinou.