Ceny : (Prizes) - Segal, Erich: 1937-2010 (Slovenský spisovateľ, 1995)
Príbeh lásky i zrady, úspechov a prehier, života i smrti nás zavádza do elitného prostredia špičkových lekárov a vedcov. Približuje nám osudy troch protagonistov, vo svojom obore ojedinelých osobností, ktorých životné peripetie sa navzájom prelínajú.