Outsider : Detektívny román z dostihového prostredia - Francome, John: 1952-; Škodáčková, Oľga; Moravčíková, Blažena (Ottovo nakladatelství, 2003)
Jake Felton je veľmi úspený americký džokej, ktorý začal jazdiť v Anglicku. Pravda, je trocha svojrázny a okrem toho aj bohatý, preto ho nie všetci majú v obľube. Napriek tomu uvažuje, kto ho nenávidí až do takej miery, že ohrozuje jeho život. Totiž séria nehôd, ktoré ho v poslednom čase prenasledujú, celkom iste nie sú náhody...