Oliverov príbeh : (Oliver's Story) Voľné pokračovanie Príbehu našej lásky - Segal, Erich: 1937-2010 (Obzor, 1992)
Oliverov príbeh je pokračovaním Príbehu našej lásky. Po Jenninej tragickej smrti sa Oliver pokúša znovu nájsť zmysel svojho života. Pomáhajú mu v tom svokor Philip Cavilleti, psychoanalytik doktor London a najmä nový vzťah k Marcie Nashovej. Je to opäť strhujúce čítanie, plné dojímavosti a nefalšovaného, čistého citu.