Oliverov príbeh (Oliver's Story) Voľné pokračovanie Príbehu našej lásky - Segal, Erich: 1937-2010; Chorvátová, Ivica; Hrabovský, Tibor; Hrabovský, Tibor (Bratislava Obzor, 1992)
Oliverov príbeh je pokračovaním Príbehu našej lásky. Po Jenninej tragickej smrti sa Oliver pokúša znovu nájsť zmysel svojho života. Pomáhajú mu v tom svokor Philip Cavilleti, psychoanalytik doktor London a najmä nový vzťah k Marcie Nashovej. Je to opäť strhujúce čítanie, plné dojímavosti a nefalšovaného, čistého citu.
Keywords: romány autorské; psychologické romány; romány o láske; spoločenské romány; próza; americká literatúra - texty; Segal, Erich (americký spisovateľ spisovateľ romantických románov, pedagóg. Nar. 16.06.1937 Brooklyn, New York, USA - 17.01.2010 Londýn, Anglicko)