V Miláně se vraždí v sobotu. Masakr : (I Milanesi ammazzano al sabato. I ragazzi del massacro) - Scerbanenco, Giorgio: 1911-1969 (Napětí, 1991)
V knihe sú dve detektívne poviedky so série Duca Lamberti.