Cesta ľudskej bytosti: Je možné objaviť šťastie v obyčajnom živote? - Osho (Eastone Books, 2014)
Prečo človek často pociťuje hlbokú nespokojnosť s vlastným životom? Ako sa dá zistiť, kým som a ako prebudiť vlastný prirodzený potenciál? Ako vychovávať deti tak, aby sme nezasahovali do ich prirodzeného potenciálu? Ako vnímať smrť?