Diabol kúza zbavený: Patrí exorcizmus do minulosti? : Il grande incantatore - Sini, Gianni (Don Bosco, 2018)
Pápežský kazateľ Raniero Cantalamessa je presvedčený, že aj v treťom tisícročí má zmysel hovoriť o satanovi. Treba sa však pritom vyhnúť dvom extrémom ľ vidieť diabla všade alebo nevidieť ho nikde a popierať ho za každú cenu.