Ezopské bájky : (Corpus fabularum Aesopicarum) - Ezop: 6. stor. pred n. l. (Tatran, 1966)
Knižka obsahuje známe ezopské bájky, kde hlavnými postavami sú zvieratá a na konci sa vždy dozviete krátke ponaučenie...