Miluj svoj vek: Veda o starnutí, biológia sily a výsada času : The Longevity Book - Diaz, Cameron; Bark, Sandra (Motýľ, 2016)
Slávna herečka Cameron Diaz sa po úspešnej knihe Miluj svoje telo zamerala na tabu spoločnosti ľ starnutie ženského tela. Na rozdiel od väčšiny kníh o starnutí, ktoré sú určené ženám, Miluj svoj vek nezastáva "protistarnúci" postoj. Táto kniha spája najnovšie vedecké výskumy v oblasti starnutia a názory medicínskych expertov s jej vlastnými názormi a skúsenosťami. Ponúka svojim čitateľom praktické rady, ako sa prirodzenou cestou vyrovnať so starnutím a udržať si pritom pružné a zdravé telo a myseľ.