Najbohatší muž v Babylone: Tajomstvá úspechu starých národov - najinšpiratívnejšia kniha o bohatstve, aká bola napísaná - Clason, S. George (Citadella, 2013)
Táto nadčasová klasika, ktorú zbožňujú milióny ľudí, obsahuje kľúč ku všetkému, po čom túžite a ku všetkému, čo chcete dosiahnuť. Odhaľuje tajomstvo, ako dosiahnuť osobný blahobyt.