Zrkadlo. Bájky : (Pobasenki) - Michalkov, Sergej Vladimírovič: 1913-2009 (Mladé letá, 1971)
Bol ruský dramatik, spisovateľ, autor ruskej hymny. Napísal knihu Zrkadlo, ktorá obsahuje 24 bájok. Zrkadlo hovorí o nosorožcovi, ktorý sa všetkým zvieratám vysmieval, ale raz mu kamaráti doniesli zrkadlo...