Dáma a jednorožec - Chevalier, Tracy: 1962- (Slovart, 2004)
Niekoľko príbehov zviazaných dohromady tvorí očarujúci a pestrý román plný vášní a citov. Prostredie a doba, v ktorej sa odohráva, určite nadchne každého, kto má rád romantiku stredoveku.