Dar Ašera Leva - Potok, Chaim (Artforum, 2010)
Maliar Ašer Lev žije vo Francúzsku po tom, čo po namaľovaní kontroverzného Ukrižovania bol požiadaný aby opustil svoju židovskú komunitu v Brooklyne. Jedného dňa sa však dozvie o smrti svojho strýka a spolu so svojou rodinou prichádza na pohreb do Ameriky. No miesto týždňa smútku ostáva dlhšie a jeho život a život jeho rodiny sa začína uberať úplne iným smerom ako si dovtedy predstavoval. Ašer Lev je ladovský žid. Ašer Lev je tiež uznávaný maliar a autor Brooklynského ukrižovania. Ašer Lev má dar, dar od Boha, no tento dar je Božím ľudom videný ako prekliatie. Kniha o daroch, porozumení a ťažkých rozhodnutiach a hlavne o poslaní a jeho napĺňaní. Nech sa páči, dar pre vás.