Cheri zázrak z ulice: Skutočný príbeh (Miracle from the streets) - Peters, Cheri Ann: 1955-; Bieliková, Katarína; Bielik, Stanislav; Klub Prieskumník-Pathfinder; Matisová, Darina (Vrútky Advent-Orion, 2003)
Skutočný príbeh. Sedela v luxusnej restauraci.Na stole pred ňou ležalo 86 tisíc dolárov a 2,8 kg čistého kokaínu. Bola presvedčená, že pre ňu predsa len začínajú lepšie časy.Konečně ju bude mať niekto rád.Tento úžasný muž jej pomôže začať nový život.Už nebude musieť nazývať svojím domovom ošumelé byty narkomanov, staré autá a erotické nočné bary.Za posledných desať rokov ich bolo viac než dosť. Už tisíckrát zistila, že láska je len slovo, ktoré muži používajú, aby od takých, ako je ona, dostali, čo chcú. Môže to byť ešte niekedy inak? Už o niekoľko hodín sa jej ten "úžasný muž" so zbraňou v ruke vyhrážal zabitím, ak nenájde jeho peniaze. Cheri sa cítila osamelá a veľmi túžila, aby ju mal niekto rád. Potrebovala byť milovaná. Chcela okúsiť skutočnú, nepodmienenú lásku. Ako ju však nájsť?
Spoluvydavateľ občianske združenie Klub Prieskumník-Pathfinder, z fondu Hodina deťom.
Keywords: romány autorské; autobiografické romány; životopisné romány; drogy (beletria); skutočné príbehy; próza; kanadsko-anglická literatúra - texty