Síla ženy - Hay, Louise L.: 1926- (Pragma, 2017)
Největší změnou, kterou budeme prožívat, bude naše vnitřní proměna. Louise L. Hay vysvětluje ženám, jakým způsobem se mohou naučit vážit si sebe samých, získat sebevědomí a respekt a dosáhnout tak postavení ve společnosti. Slavná autorka se obrací na všechny ženy bez ohledu na jejich věk či společenské zázemí. Její knihy pomáhají tisícům žen na celém světě objevovat a rozvíjet nevyužité tvůrčí síly, najít sebe samé a žít plným, autentickým životem.