Upírske denníky 5: Návrat : The Vampire Diaries: The Return: Nightfall - Smith, Lisa Jane: 1958- (Fragment, 2010)
Upírske denníky sú späť, znovu potečie krv... Elena sa vrátila do sveta ľudí. S pomocou svojich priateľov a milovaného Stefana sa ho učí spoznávať znovu od úplného začiatku. Temné sily sa jej však nechcú vzdať a znova po nej naťahujú svoje pazúry...