Upírske denníky 15: Neviditeľné zlo - Smith, Lisa Jane: 1958-; Gálisová, Marína (Fragment, 2014)
Elena a jej priatelia si užívajú pokojný študentský život na univerzite. Elenine strážcovské schopnosti sa však v poslednej dobe zdokonalili a ona cíti, že sa blíži nové nebezpečenstvo. So Stefanom a ostatnými priateľmi sa musia postaviť proti krvilačnému prvorodenému upírovi, ktorý je však vždy krok pred nimi. Dokážu čeliť takému mocnému protivníkovi a zachrániť Elene život?