Upírske denníky 15: Neviditeľné zlo - Smith, Lisa Jane: 1958-; Gálisová, Marína (Fragment Bratislava, 2014)
Elena a jej priatelia si užívajú pokojný študentský život na univerzite. Elenine strážcovské schopnosti sa však v poslednej dobe zdokonalili a ona cíti, že sa blíži nové nebezpečenstvo. So Stefanom a ostatnými priateľmi sa musia postaviť proti krvilačnému prvorodenému upírovi, ktorý je však vždy krok pred nimi. Dokážu čeliť takému mocnému protivníkovi a zachrániť Elene život?
Keywords: autorské romány; fantazijné romány; dobrodružné romány; upíri; americká literatúra; Smith, Lisa Jane, známa profesionálne ako LJ Smith (americká spisovateľka pre mladých čitateľov. V knihách kombinuje prvky žánrov nadprirodzených javov, hrory, sci-fi, fantazijnej a romantickej literatúry. * 04.09.1958 alebo 1965 Fort Lauderdale, Florida, USA -)