Poďme sa rozprávať: Ďalších 15 zaujímavých kapitol zo života - Bielik, Stanislav; Bieliková, Marcela (Prameň, 2009)
Neopatrné slovo môže vyvolať hádku, ostré slovo môže vzbudiť nenávisť, kruté slovo môže zničiť život, nemilosrdné slovo môže udrieť a zabiť. Vľúdne slovo vie pohladiť, radostné slovo vie povzbudiť, vhodné slovo vie upokojiť, láskavé slovo vie uzdraviť.