Mějte odvahu zvítězit - Canfield, Jack: 1944-; Hansen, Victor Mark (Pragma, 2011)
Život vám má mnoho co nabídnout..., když se toho odvážíte dosáhnout. Mějte odvahu zvítězit nabízí plán, jak to udělat ľ rozvíjením sebedůvěry, která každému z nás dovoluje myslet jako vítěz. Tento jednoduchý program může fungovat pro každého, ať už jsou jeho cíle jakékoliv. Mějte odvahu překonat svůj strach a přijmout životní výzvu.