Zbohom, Cosa Nostra : Život Tommasa Buscettu - Arlacchi, Pino 1951-; Sehnal, Roman (Kalligram, 2004)
Ďaľší titul o sicílskej a americkej mafii. Pôsobivé rozprávanie o dramatických životných osudoch legendárneho mafiána Tommasa Buscettu, počnúc jeho vstupom do tajného spolku nazývaného Cosa Nostra, rešpektom ktorý si vydobyl ako uznávaný ctihodný muž, až po jeho rozchod s mafiou.