Rodený krásavec - Phillips, Susan Elizabeth: 1948-; Ghaniová, Miriam (Ikar, 2008)
Mladý úspešný futbalista Chicago Stars Dean Robillard jedného dňa zbadá na diaľnici to, čo by si nikdy v živote nevedel ani predstaviť. Mladú ženu v bobrom kostýme.