Rodený krásavec - Phillips, Susan Elizabeth: 1948-; Ghaniová, Miriam (Ikar Bratislava, 2008)
Mladý úspešný futbalista Chicago Stars Dean Robillard jedného dňa zbadá na diaľnici to, čo by si nikdy v živote nevedel ani predstaviť. Mladú ženu v bobrom kostýme.
Blue Baileyová mala v úmysle zabiť svojho bývalého priateľa. Alebo mu aspoň poriadne zavariť. Pokiaľ ide o bobrí kostým... Život sa s ňou nikdy nemaznal, a tak popri maľovaní portrétov zvykne pózovať v bobrom kožúšku v rámci reklamy pre istú firmu. A keď jej známy americký futbalista s tvárou modela ponúkne odvoz v športiaku za stotisíc dolárov, neváha a nasadne. A keďže pod kostýmom nemá na tele už nič, jej jedinou povinnosťou bude zabávať ho...a zostať oblečená. Leto vrcholí a potulná maliarka portrétov a šarmantný futbalista spolu rozohrávajú hru, pri ktorej chcú na jednej strane získať všetko, no na druhej strane nechcú nič stratiť.
Keywords: autorské romány; realistické romány; romány pre ženy; americká literatúra; Phillips, Susan Elizabeth (americká spisovateľka romantických románov. * 11.12.1948 Cincinnati, Ohio, USA -)