Vášnivá milenka : (His Favorite Mistress) - Warren, Tracy Anne; Staszová, Miroslava (Slovenský spisovateľ, 2011)
Po Nebezpečnej milenke a Odvážnej milenke prichádza úspešná americká autorka Warenová s ďalšou očarujúcou historickou romancou Vášnivá milenka.