Dosť dobrý chaos - McCombie, Karen: 1963- 1963-; Sadloňová, Zora 1954- (Alica a ..., 2007)
A zase tá Alica... A zase kopa nových zážitkov. Alfie, Alfie, Alfie... je taký krásny, ako len chalan môže byť. A nielen krásny, ale aj super, veď vďaka nemu sa Jazmína stala miestnou celebritou! A okrem toho si tí dvaja vynikajúco rozumejú. Tak prečo to Linn tak vyviedlo z miery? A prečo ma zožiera žiarlivosť? No, moje dve sestričky si budú musieť veľa vecí vysvetliť. Aspoňže s ockom a mamičkou je všetko opäť v poriadku, nie? Ehm, nie tak celkom...